Hívjon mobilon, WhatsApp-on vagy Viber-en: +36 20 921 XXXX (mutass többet)

udvozlunk

Üdvözlünk

Leginkább a rendezvényszervezők és esküvőszervezők által szervezett exkluzív, nagyszabású partikra specializálódtunk; fényűző esküvőkre, céges és VIP ünnepségekre, privát alkalmakra.

Magyarországon az első olyan produkciós ház vagyunk, akik egy saját receptúrájú ínycsiklandó emeletes tortakülönlegességet felejthetetlen fényshow-val ötvözünk. Lenyűgöző a végeredmény, minden vendég csodálja és imádja. Életreszóló élményt varázsolunk az amúgy is különleges napon! A CakeUp egyedülálló szolgáltatása egyszerre kínál dupla értéket: a csomag tartalmazza a saját receptúrájú tortát, amit az egyedi cake mapping animáció tesz igazán varázslatossá. Nekünk a teljesen egyedi, párokra és eseményekre-szabott, stílusos produkciók megvalósítása a szenvedélyünk, amik jól tükrözik 3D művészeink kollektív kreativitását.

Exkluzív, elragadó élményt nyújtunk minden különleges alkalomra.

memory for life

kuldetesunk

Küldetésünk

A „tortavetítés /cake mapping” egy olyan új, kreatív technológia, amely vendégeit egy elképesztő utazásra invitálja, ugyanakkor átgondolt üzeneteket közvetít.

Felpezsdítjük a különleges eseményeket, új, hangulatra- és koncepcióra-szabott élményt nyújtunk. Szolgáltatásunk teljesen egyedi. Kitűzött célunk az igényes és elegáns vizuális show & torta kombójával lenyűgözni a vendégeket!

A tortavetítés páratlan fűszere lehet akár egy meghitt esküvőnek vagy egy bemutató eseménynek. Bármilyen elképzelést meg tudunk valósítani, kreativitásunknak egyedül a rendelkezésre álló budget szabhat határt.

tortavetites

Tortavetítés

Tortavetítés

Ezzel a rendkívül kreatív eljárással minőségi videófilmet vetítünk a tortára, amely lélegzetelállító összhatást eredményez.

Az esküvői torta a legkülönlegesebb desszert, amit valaha megízlel a pár – és miért ne válhatna élő műalkotássá? Természetesen az esküvői pár személyiségéhez, karaktereihez, kívánságaihoz igazítjuk. Az esküvői torta az est fénypontja, tükröznie kell a pár személyes ízlését, elképzelését.

Tökéletes és felejthetetlen produkciós élmény az esküvői vacsorákon. A projection mapping technológia drámai vizuális élményt nyújt, ezzel az eljárással animáljuk a tortát, absztrakt színek, minták, tervek segítségével tündérmesébe illő vizuális illúziót készítünk. A fiatal pár fényképei, a vendégek jókívánságai mind-mind megelevenedhetnek a tortán.

Saját Tortánk

Speciális ünnepi tortáink limitált szériában készülnek. A CakeUp nem csupán animációs műhely, egyben kézműves cukrászmanufaktúra is. Ettől igazi kuriózum! Megalkottuk a saját egyedi CakeUp emeletes tortáinkat, amely a CakeUp projections kombinált szolgáltatásának világszínvonalú sütemény terméke, szolgáltatásunk másik pillére. A CakeUp tortakülönlegességek nem kaphatóak cukrászdában, csakis az egyedi CakeUp vetítésekhez készítjük.

mit-csinalunk

Mit is Csinálunk

A CakeUp projections ötvözi a 3D projection mapping technológiát a saját receptúrájú, világszínvonalú tortakülönlegességével. Célunk, hogy felejthetetlen vizuális és gasztronómiai élményt nyújtsunk a meghitt esküvőkön, ünnepeken, céges rendezvényeken.

Tortavetítéseink mind egyediek. Az emeletes torta felső rétegei igazi tortából készülnek annyi szinten, amennyit a vendégek létszáma igényel. Az alsók rétegek nem valósak, nem ehetőek. A CakeUp projections a négyzet alakú, hatrétegű, fehér fondant réteggel bevont tortát használja vetítése céljára. A máz alatt az ínycsiklandó, világklasszis CakeUp torta várja, hogy megkóstolják.

hogyan-dolgozunk

Hogyan Dolgozunk

Nálunk semmi sem lehetetlen. Esküvőszervezőkkel, rendezvényszervezőkkel, rendezvényhelyszínekkel vagy közvetlen megrendelőkkel együttműködve készítünk inspiráló, felejthetetlen, innovatív produkciókat.

Olyan történeteket kívánunk elmesélni, amelyek elbűvölik a vendégeket. Mindig az adott helyszín egyedi hangulatát megragadva szeretnénk életre kelteni valami varázslatosat. Projektjeink közös ötleteléssel kezdődnek, ahol véglegesítjük a koncepciót, elképzeléseket. A cél egy olyan élmény-show megteremtése, amelyet garantáltan nem felejtenek el a vendégek. Szolgáltatásunk abszolút igényre-szabottak, megrendelőink elképzelése az elsődleges motor számunkra.

projection-artworks

Projection Artworks

A CakeUp projections, professzionális csapata arra törekszik, hogy elképesztő élményt nyújtson a vendégeknek az esküvőkön, vagy bármilyen más exkluzív eseményen. Műalkotásokat, 3D hatásokat hozunk létre, melyek meghökkentő hatást kelthetnek a tortán, padlózaton, falon, vagy az épületen. 3D mapping szolgáltatásunkkal jó értelemben ’sokkolhatjuk’ a meghívottakat, valódi különlegességet kínálunk.

Egyedi és stílusos produkciókat készíthetünk fényűző esküvőkre, évfordulókra, születésnapokra, diplomaosztókra, bar mitzvah-ra, keresztelőkre, bemutató rendezvényekre, filmes bulikra, gálákra, kiállításmegnyitókra, díjátadókra, divatbemutatókra, céges karácsonyi bulikra, megnyitó ünnepségekre és VIP partikra.

Inspiráció: Az esküvői kápolna belső falaira kivetíthetünk víztükrön csillogó napfényt, hegyet, erdőt, ezáltal válhat a szertartás még különlegesebbé. Egy kétperces előadás valódi jeleneteket tartalmazhat, az animáció az oszlopokra, gerendákra és egyéb tárgyakra is kivetíthető, így a vendégek úgy érezhetik, mintha valóban egy tündérmesébe cseppentek volna. A mapping röviddel azután kezdődhet, hogy a mennyasszony és a vőlegény belépnek a kápolnába.

szolgaltatasaink

Szolgáltatásaink

 • 3D ESKÜVŐI TORTAVETÍTÉS
 • ESKÜVŐI BEVONULÁS (INTERAKTÍV PADLÓVETÍTÉS)
 • ESKÜVŐI SZERTARTÁS (INTERAKTÍV PADLÓVETÍTÉS)
 • ESKÜVŐI HELYSZÍN (BELTÉRI DESIGN VETÍTÉS / ÉPÜLETVETÍTÉS)
 • WELCOME AKTIVITÁS (INTERAKTÍV PADLÓVETÍTÉS)
 • 3D TORTAVETÍTÉS
 • SZÍNPAD / KIFUTÓ VETÍTÉS
 • TÁRGYVETÍTÉS
 • BELTÉRI VETÍTÉS
 • INTERAKTÍV KIÁLLÍTÁS

továbbá

 • EXKLUZÍV TORTA & SÜTEMÉNY BESZÁLLÍTÁS
contact-us

Kapcsolat

Írjatok még ma, hogy mielőbb segíthessünk felpezsdíteni a következő rendezvényeteket!


Memory for Life

Véleményezzetek

Kövessetek

Írjatok